2015-01-12 22:11:48• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jó hangulata másokra is átragad

Napi horoszkóp január 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez a nap kiérdemelheti a hét legjobb napja címet. A barátságokat jelző területen két jó hatású bolygó áll: a Vénusz és a Merkúr. Minden kapcsolata ismerősökkel, üzlettársakkal és a szerelmével nagyon harmonikussá válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold egész nap a Mérleg jegyében jár, a Vénusz a legmagasabb ponton látható, ön pedig csodálatosan érzi magát, és jó hangulata másokra is átragad. A nap folyamán lesz egy olyan élménye, ami nagy örömmel tölti el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll, most dúskálhat az információkban, e-mailekben, SMS-ekben és telefonhívásokban. Ezernyi gondolat száguldozik a fejében, és egy másodperc nyugta sincs.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne csak az adatokra és tényekre figyeljen, hanem az emberekre is, akik ezek mögött állnak. Fontos, hogy szánjon időt arra, hogy meghallgassa és megpróbálja megérteni a környezetében élőket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A helyzet nem változik a tegnapihoz képest, mert a Hold továbbra is a Mérleg jegyében tartózkodik, a Vénusz pedig az ön jegyével szemben, a Vízöntőben. Muszáj kiállnia amellett, amihez ragaszkodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A keddi nap kritikusnak látszik. A Vénusz feszült kapcsolatba került az ön jegyével. Nincs értelme új feladatokba kezdeni, és fontos találkozókat sem szabad szerveznie. Úgy érzi majd, hogy senkinek sem tud a kedvére tenni, és semmi sem elég jó, amit csinál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Mérleg jegyében álló Hold javítja a hangulatát. Uralkodó bolygója, a Vénusz együtt áll a Merkúrral, és emiatt többet fog beszélni, mint máskor. Engedjen azért másokat is szóhoz jutni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szórakoztatónak fogja találni az új kapcsolatokat, és azt is, hogy új ismeretekkel gazdagodhat. A Jupiter hoz egy kis pénzt is a házhoz. Lehetőleg ne költsön sokat belőle, tartalékolnia kell, mert a Szaturnusz behúzza a zsák száján a madzagot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma jó hangulatban ébred. Talán kicsit csendesebb is lesz, mint máskor szokott lenni. Valaki tanácsára óriási ostobaságot követhet el, ezért nagyon gondolja meg, kire hallgat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold marad a Mérleg jegyében, de kellemetlen kapcsolatot vesz fel a Nappal, mely a Bak jegyében áll. Az ilyen egymásnak feszülések megadhatják a kezdő lökést az önelemzéshez, ami nem lesz ínyére, de mindenképpen hasznára válik. A kihívást jelentő tárgyalásokat és projekteket halassza későbbre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön most különösen kivételezett helyzetben van, együtt érző és érzékeny, de mégis energikusan tud hatni a dolgok alakulására.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Mars a Halak jegyébe lépett, ezért ma könnyen érvényesülhet a hivatásában. Adjon bele mindent, mert ez egy nagyon jó nap az ön számára. A Mérleg jegyében álló Hold is támogatja, valósággal szárnyakat ad önnek.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: